Bogholderi

Bogholderi

Bogføringsloven tilsiger at alle virksomheder skal registrere deres økonomiske transaktioner i kronologisk rækkefølge. I mange mindre virksomheder er det i praksis ejer selv der en sen nattetime får samlet bilagene sammen og sat så meget system i det, at momsen kan indberettes til tiden. Denne praksis gør dine data værdiløse og det øger sandsynligheden for at du snyder dig selv eller skat for korrekt momsafregning.

Ved at lade Hestlund Consult administrere bogføringen vil du med ro i sjælen kunne fokusere på din forretning og vide at din bogføring er opdateret og indberettet som den skal.

Hestlund Consult varetager alle dicipliner indenfor bogholderi ligesom vi naturligvis klargør materiale så revisor får alt relevant materiale leveret til tiden. Dialog med revisor vil typisk også blive væsentligt mere værdiskabende når tiden ikke skal bruges på oprydning men i stedet på værdibaseret rådgivning. Det er til gavn for revisor, men endnu mere til gavn for dig!

Endelig vil et korrekt og opdateret bogholderi også kunne danne grundlag for værdiskabende analyse som vil kunne effektivisere både din bundlinje samt din likviditet. Se mere under controlling

Lad os tale sammen

Kontakt os for at høre nærmere om de muligheder vi ser for jer.

Kontakt os

Om

Hestlund Consult stræber efter at sætte jeres virksomhed i centrum og derigennem skabe langvarige relationer. Det vil gøre en positiv forskel for jer, og for jeres måde at drive forretning på.

NAVIGATION

KONTAKT OS

Bæksgårdvej 3
7323 Give
Mail: jesper@hestlundconsult.com
Telefon: +45 40 23 66 38
CVR: 37221783